top of page

Når du skal vælge terapeut/coach

Det er ofte en stor beslutning at kontakte en terapeut eller coach, og du føler dig måske meget sårbar. Det er vigtigt for et givende forløb, at du føler dig tryg ved den terapeut, du har valgt. 

Ofte vælger vi ud fra anbefalinger fra venner og bekendte, andre gange har vi ikke lyst til at spørge nogen til råds, men det er rart at høre om andres erfaringer. Herunder kan du se et par udsagn fra et par af mine tidligere klienter. Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, så du kan få en fornemmelse for, om vi kan arbejde sammen og om kemien passer. 

Den bedste gave jeg har givet mig selv!

Lisa har en fantastisk måde at møde een på - lige der hvor man er, fra gang til gang.

Et kærligt, trygt og overskueligt rum at få klarhed og styrke til at leve videre...!
Kvinde, 31 år. 

At starte i terapi hos Lisa, har ændret mit liv meget. 

Allerede efter mit første møde med hende, havde jeg fuld tillid og turde lukke hende ind i mit indre univers. Jeg kan være helt nede i kulkælderen, men efter en snak med Lisa, føler jeg mig let, rolig, stærk og glad. Mit liv har ændret sig radikalt efter første møde med Lisa. Jeg har gjort og opnået ting, som jeg aldrig troede var muligt for mig.
Kvinde, 43 år. 

Kære Lisa,
En lille hilsen fra mig, der stadig render rundt og er taknemmelig for min situation og alle de dejlige mennesker i mit liv med en stor tak til dig om hjælper og katalysator i den proces, jeg har været igennem.
Kvinde, 65 år.

LisaEistrupfilm_edited_edited.jpg
bottom of page