top of page
  • Forfatters billedeLisa

Totalt heldig kartoffel!

Wow, livet er sgu stort og fuld af fantastiske muligheder!


Det er nok virkelig essensen i, hvad jeg kommer til at skrive om på denne blog.

I dette øjeblik sidder jeg og er fyldt at en varm og omsluttende lykkefølelse og en dyb taknemmelighed for, at jeg har truffet de valg jeg har og grebet de chancer og muligheder jeg har fået.


Nu er det altså ikke fordi jeg har fået alt serveret på et sølvfad, tvært imod! Det sidste 1½ års tid har for mig både stået på nyt job, flytning, sygemelding med udbrændthed, opsigelse, skilsmisse og flytning igen. Jeg kunne jo godt ligge i forsterstilling og grave mig helt ned, men jeg har på forunderligvis kunnet se alt dette som lærerige - og ja, også pisse smertefulde - nødvendige dele af min udvikling og proces. Selvom det har gjort nas, altså sådan for alvor NAS, så er der intet af det jeg vil være foruden.


Lige her i skrivende stund, på vej mod mit 42-tyvende år, står jeg stærkere med mig selv end jeg nogensinde har gjort før og DAMN, det føles så vildt og fuldstændig vidunderligt fedt!


Min proces, min vej, mine oplevelser og overvejelser, tanker, undren og nysgerrighed på livet er det jeg har lyst til at skrive om. I virkeligheden mest for min egen helings skyld. Og hvis der så sidder nogen der kan relatere og genkende sig selv i det jeg skriver, hey - så er det sgu da ret fedt! Jeg vil elske at connecte med dig der læser med, så tøv ikke med at melde ind og sig hej :-)


Flueben ved første blog-post! Yayh!


Lisa


0 kommentarer

Comments


bottom of page