Terapi & CoachingSamtaler med en terapeut eller coach kan være med til at skabe klarhed over den situation, du befinder dig i. Du får hjælp til at se de muligheder, du har, så du bedre kan navigere i dit liv.Terapi
I terapi arbejder vi ofte både fremad og bagud. Det skal forstås på den måde, at vi ser på dine mønstre og overlevelsesstrategier, finder ud af hvor de kommer fra og ser på, om de er hensigtsmæssige for dig lige nu. Ud fra det kan du selv forme dine strategier for de veje, du vil gå fremadrettet. Vi arbejder i høj grad også med de følelser der ligger forankret i dine gamle mønstre og regulerer dem i forhold til de situationer hvor du oplever at du mister fodfæstet i dag. 


Coaching
I coaching ser vi på de udfordringer, du har lige nu, hvad du kan gøre, som fungerer mere optimalt for dig. Vi 
arbejder med de muligheder og de betingelser, du har for at gøre noget nyt. I coaching arbejder vi ikke i dybden med dine følelser, på samme måde som i terapien. 


Terapi eller coaching?
Om det er terapi eller mere en coachende tilgang, du har brug for, finder vi ud af sammen i løbet af de første par sessioner, hvor vi breder din problemstilling ud. 
Ofte er det svært at skille tingene ad fordi den bagage, vi har med fra fortiden, ofte laver krøller i vores nutidige og fremtidige udfoldelse.

LisaEistrupfilm_edited_edited.jpg