Jeg arbejder med mennesker i forandring​Forandringer i vores liv kommer mange steder fra, og vi er ikke altid selv herre over, hvad de gør ved os og hvornår de sker.
 

For mig er det stort at være vidne til et andet menneskes forvandling fra at være et sted, som er tungt og svært, til et der er mere værdigt og livfuldt. 

Mit eget liv har de seneste par år været fyldt med store forandringer.
Flytning fra København til øko-landsby laangt ude på landet, langtidssygemelding med udbrændthed (langvarig stress), skilsmisse og flytning igen er de store overskrifter.

Jeg har stiller mig selv alle de store spørgsmål løbende.
Hvem er jeg? 
Hvad gør mig glad? 
Hvad vil jeg i mit liv? 
Hvad giver mening for mig? 
Hvad er det jeg ikke kan lade være med at lave?

Jeg har fundet svar på nogle af dem. Andre har jeg fundet ro i ikke at have svar på lige nu, måske kommer svaret måske ikke - og det er ok. 

Min styrke er, at jeg ikke er bange for at være sammen med mennesker der har det svært.
Jeg er der 100%. Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg har været rundt i mange kroge af mig selv og kender oplevelsen af at være i kroppen, når noget er svært, tungt og uoverskueligt. 

Rent uddannelsesmæssigt er jeg uddannet Kropsterapeut fra ManuVision Skolen.

Jeg tror på at vi hænger sammen - vi er ikke kun en spændt skulder, eller hvad det nu er vi har ondt i - skulderen hænger jo sammen med resten af kroppen og med vores mentalt tilstand også. 

I mit eget forløb med udbrændthed og stress mærkede jeg, hvor stor en effekt det har, når vi arbejder og heler gennem kroppen. Vi kan snakke herfra og til månen, men hvis vi ikke kan MÆRKE gør det ingen forskel! Du kan læse mere om ManuVision HER

Jeg er derudover også eksamineret psykoterapeut fra to kvalitetsgodkendte institutter i København. Jeg har taget min basisuddaannelse på Psykoterapeutisk Institut og min overbygning har jeg fra EFT-Instituttet, hvor jeg blev færdiguddannet i december 2012 og eksamineret i juni 2013. Du kan læse mere om EFT- Instituttet HER

Du kan booke en tid hos mig HER


LisaEistrupfilm_edited_edited.jpg