Hvad kan kropsbehandling gøre for dig? 

Måske ved du ikke helt hvad kropsbehandling er eller hvad det kan gøre for dig. 
Derfor har jeg fået et par af mine klienter til at beskrive kort, hvad det er for en oplevelser de har, når de rejser sig fra min briks. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, så du kan få en fornemmelse for, om vi kan arbejde sammen og om kemien passer. 

En låst ryg
Efter tre meget grundige og helbredende behandlinger for en ryg der havde sat sig fast hele vejen ned gennem venstre ben, er jeg nu igen i gang med et aktivt liv. Lisas behandlinger er ikke kun helbredende, men også lærerige. Gennem hendes behandlinger bliver det tydeligt hvordan krop og sjæl er et og hvor betydende vejrtrækningen er for min krops funktion. ❤️

LisaEistrupfilm_edited_edited.jpg

Frigjort nakke
Tak for god behandling i går! Nakke og halsmuskulaturen har det godt og gav lang og ubrudt søvn i nat. Jeg havde også færre følegener i mit underben og min fod. 

Farvel migræne!
Det har hjulpet så meget på min migræne, når jeg vedligeholder behandlingen. Det er første gang, hvor jeg virkelig har kunne mærke en ændring. Kropsterapien er meget virksom, selvom det kan gøre nas når der er nogle virkelige spændinger der skal slippes. 

Gennemstrømning i kroppen - arhh... 
Jeg følte mig tryg fra første møde med Lisa. Lisa er meget sød og imødekommende, og ikke at forglemme meget dygtig med sine behandlinger. Efter behandlingen var jeg helt høj, kroppen meget let og det summede og snurrede af energi gennem hele systemet. 👍👍👍👍👍

Energioptankning!
Er SÅ fuld af god energi, glæde og krudt når jeg har været hos dig og glæder mig allerede til at komme hjem fra dig næste gang!